Maquillaje y Peluquería 2016-05-09T17:01:05+00:00

Despedida de soltera: Maquillaje y Peluquería

Combina cualquier baile con este taller en el que aprenderás a peinarte y maquillarte como una estrella del burlesque o al estilo de los años 50. Aprende a ponerte unos victory rolls, experimenta con las pestañas postizas… ¡Querrás ir así cada día!

Nuestras clientas dicen:

Hola,
Van fer la despedida de la meva germana fa dues setmanes ball,petinat i maquillatge i ens ho vam passar pipa,la veritat una experiencia diferent que et permet deshinibir te… Noies som l hostia!!

Proveu ho!!

Emma. 4 noviembre 2014

Segona vegada que faig una classe per una despedida de soltera, la primera la coreo de cors i aquest cop la de la boa amb el taller de perruqueria i maquillatge pin up. Ha estat una passada! Totes les professores han estat encantadores i molt profesionals, semblàvem unes vertiables pin ups! I tot fet per nosaltres, ens van ensenyar com treure partit del maquillatge, del cabell i de tota la nostra feminitat! Ens ho vem passar genial totes i la núvia, a part de radiant, estava encantada! Recomano totalment l’experiència, val molt la pena! Gràcies a totes, noies!!

Jou. 14 septiembre 2014