Show de Burlesque: Sardanalesque

El pasado 30 de julio de 2016, elgrupo de Burlesque Girls de la Escuela Barcelona Burlesque Experience hicimos un estreno mundial: Sardanalesque!!! La fusión entre el baile tradicional catalán: la sardana, y el burlesque causó furor en distintas localizaciones de la ciudad de Barcelona. Plaza Espanya, Plaza Catalunya o el Port fueron los puntos clave, y los trayectos en metro como el de la foto fueron una aventura.

 
sardanalesque-2

Además, una vez en el Port, pudimos bailar para la Fundación Pasqual Maragall, con el objetivo de ayudar a recaudar fondos para la investigación de una cura para el Alzheimer. Una experiencia muy positiva y feliz que esperamos poder repetir.

¿Todavía no te haces a la idea de lo que estamos hablando o te mueres de ganas de saber de qué se trata? Aquí tienes el vídeo para que puedas verlo, y si puedes y quieres, compartirlo.

¡Visca el Burlesque!

Vídeo

 

Profesora y coreógrafa

Marina Salvador – Teacher & Burlesque Performer

 

sardanalesque-1

Si te ha servido o lo has encontrado útil, o simplemente te ha gustado, salúdame por los comentarios. O dale al “me gusta” de Facebook o twitter. Lo agradecemos más de lo que piensas. ¡Gracias! 🙂

By |2016-08-02T15:25:37+00:00agosto 2nd, 2016|ACTUACIONES / EVENTOS, BURLESQUE / STRIP DANCE|8 Comments

About the Author:

8 Comments

 1. MARTA TOMÀS 3 agosto, 2016 at 12:23 pm - Reply

  Una de les millors actuacions!!!emocionadissima per haver fusionat el burlesque amb una tradició catalana com és la sardana. Avi no estàs físicament aquí però aquest ball està dedicat a tu que encara que no vaig gaudir molt de tu estàs sempre amb mi. Gràcies Marina per fer aquesta burrada possible!! Gràcies Burlesque Girls per estar-hi sempre i compartir aquests grans moments!!

  • marina 3 agosto, 2016 at 12:34 pm - Reply

   A totes: Va ser extraordinari per mi ballar al mig de la plaça Catalunya un Sardanalesque!!!
   Gràcies a totes vosaltres per confiar en mi i seguir-me en totes les “idees” que em venen al cap.
   Les Burlesque Girls Bcn sóm un gran equip!!!
   Visca el Burlesque!!!!

 2. Esther Cullell 3 agosto, 2016 at 8:41 pm - Reply

  Amb els anys que porto ballant amb la Marina , que ja son uns quants, em fet moltes coses, pero moltes, i a vegades penso que algun dia potser se li acabaran les idees a aquesta dona. Pero no, mai !!!!! i cada cop mes i millor. Aquest cop ha estat molt gran, fusionar la sardana amb el burlesque una idea inesperada i divertida en la que nosaltres les burlesque girls ens hi vem llençar de cap com sempre amb molta il.lusió i ganes. Ens ho vem passar molt, molt i molt be i ja estem esperant la propera, Gràcies Marina per tots els moments increïbles que em passat juntes, per tenir les idees que tens i gracies per ser-hi sempre, i a vosaltres nenes meves, no se que faria sense vosaltres…A per la propera!!!

 3. Patrícia Caritj 3 agosto, 2016 at 11:05 pm - Reply

  Increïble, perfecte, brillant…podria dir moltes paraules però cap en faria justícia. La millor manera de poder fer-se’n a la idea és veient les nostres cares quan ballem o veient les reaccions d’aquells que ens acompanyen o que ens veuen actuar.
  Sóc molt feliç de poder formar part d’això tan gran, dia a dia estem construïnt una cosa molt maca. A través de la felicitat, la creativitat, la passió i l’estima que ens tenim com a grup.
  No em cansaré de recomanar-ho a tothom, encara que sigui una classe de prova, per poder fer un tastet del que vull dir, i sinó, estarem encantades de ballar-vos per tal que ho visqueu des de l’altra banda. Visca Catalunya i Visca el Burlesque!

 4. Marina Acero 4 agosto, 2016 at 7:42 am - Reply

  Impressionant Marina, com sempre!:D Però aquesta fusió de sardanes i burlesque va ser increible i molt especial!! Cada vegada que veig el video m’emociono i m’omple d’una felicitat impressionant molt contagiosa. Crec que les nostres cares són el reflex d’aquest gaudi que tenim al ballar al teu costat perquè tu ens fas vibrar i brillar d’aquesta manera. Moltes gràcies per compartir amb nosaltres, la familia de les Burlesque girls, aquestes idees tan creatives i divertides. Molts petons a totes!!

 5. elisabet 4 agosto, 2016 at 11:57 am - Reply

  quan ens ho vas proposar, no ho tenía molt clar, . però un cop mes, vot de confiança i endavant. la sensació de ballar al mig de la plaça Catalunya va ser brutal!.Emoció, sentit de llibertat.., i no et dic la del Port, amb tot el p’ublic engrescat des del minut 0. un cop més, gràcies gràcies gràaacies

 6. Esther Badia 11 agosto, 2016 at 8:40 pm - Reply

  La primera vegada que vas parlar d’aquesta fusió em va sonar estrany, però de seguida ens vas engrescar amb el vestuari, la música…Pretenies que algun trosset fos digne i solemne. No sé si ho sembla gaire, de solemne, però ens ho vam passar genial. Malgrat la calor, anar en metro amunt i avall vestides així ja va ser un espectacle. Ballar a la Pl. Catalunya -i que no vinguessin ni els mossos ni la guàrdia urbana- va ser tot un repte, i l’actuació final, el millor. Un públic fantàstic que s’ho va passar bé.
  Res, que estem esperant la teva pròxima idea esbojarrada, però tremola, perquè quan ens trobem algunes de les Burlesque Girls, també se’ns passen pel cap unes coses… Ens has encomanat la bogeria. I és genial. Gràcies!

 7. Gema 19 agosto, 2016 at 6:51 pm - Reply

  Absolutamente genial!!! jajajaja

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.